Vrienden van het huis

Word vriend van het Huis van Compassie Het Huis van Compassie zet zich met hart en ziel in voor de meest kwetsbare mensen van onze samenleving. Al onze activiteiten zijn erop gericht mensen verder te helpen op hun weg naar maatschappelijke integratie en kwaliteit van leven. Voor het financieren van al ons werk zijn we afhankelijk van subsidies, maar die zijn niet structureel. Via de Stichting Vrienden willen we het aantal donaties sterk uitbreiden. Met dit geld kunnen we activiteiten financieren waarvoor geen subsidie voorhanden is, maar die we voor onze doelgroep uitermate belangrijk vinden.

Vindt u ook dat we ons blijvend moeten inzetten voor kwetsbare mensen? Wordt Vriend van het Huis van Compassie? Sluit u aan en wordt donateur. Vul onderstaande gegevens in en maak het door u gekozen bedrag over op onze rekening NL 11 TRIO 0320 025926 (o.v.v. Vriend van HvC 2021). Onze hartelijke dank!

 

Eenmalige of periodieke donatie doen:

Wil u een eenmalige of periodieke donatie doen?
Gebruik dan onderstaand formulier en kies een bedrag (en eventueel een betalingsfrequentie en een betalingsduur):

Steun ons!

Uw steun wordt zeer gewaardeerd.

Abonnement

Hoe vaak wil je doneren?

Adres

Vul je adres in (optioneel).

Betaling

Door op doneren te klikken ga je akkoord met de volgende betaling:

Naam:

E-mailadres :

Bedrag:

Type:

Veilige betaling door

Of maak uw bedrag over naar:
NL 11 TRIO 0320025926 t.n.v. Vrienden Huis van Compassie.

Als vriend/donateur houden we u op de hoogte van onze activiteiten en willen we u graag als deelnemer uitnodigen. Heeft u vragen? Neem dan contact op door een e-mail te sturen aan [email protected] of bel ons op 06-27274789 en vraag naar Pieter Poels.

Wilt u meewerken om de Stichting Vrienden uit te bouwen of hebt u ideeën over activiteiten die we kunnen ontwikkelen, neem dan contact op met bestuurslid Piet Elands, 06-49988985 of [email protected]. ANBI-Logo

Onze organisatie is aangewezen als algemeen nut beogende instelling (ANBI) nummer 860954286. Uw gift is daarmee aftrekbaar van de belastingen.