Theater avond met Bright O’Richards

2 november 2023

Bright O’ Richards zal op 13 november te gast zijn in Huis van Compassie. Zelf uit Liberia gevlucht in 1993. Bright is acteur en schrijver. Hij zet zich met zijn organisatie New Dutch Connections in voor nieuwkomers. De voorstelling start om 20.00. Voorafgaand is een maaltijd, deze is vanaf 19.00.

Op deze avond zal hij vertellen van zijn ervaringen. En met ons in gesprek gaan. Over en met ongedocumenteerde asielzoekers. En hoe we er met ons allen aan kunnen bijdragen dat deze kwetsbare mensen beter tot hun recht kunnen.

En de Nijmeegse Spelprojectgroep Perspectief speelt een aantal scenes uit hun voorstelling. De groep bestaat uit asielzoekers, waarvan de meesten na jarenlang proberen en procederen nog steeds geen uitzicht hebben op een status. Een voorstelling over volhouden, zoeken naar perspectief, dat er niet is, maar ook over veerkracht.

Er zijn ook interviews met mensen die als ongedocumenteerde hebben moeten leven, en er is live muziek.

Entree is gratis. Vrijwillige bijdrage naar draagkracht is welkom. Adres: Vlietstraat 20B.

Opgave is verplicht: [email protected]

U kunt aangeven of om 19 uur mee eet, of om 20 uur komt voor de voorstelling.

Lees meer over de organisatie op de website:

https://www.newdutchconnections.nl/