Open dag Huis van Compassie op 25 november van 13.00 tot 16.00 uur

16 november 2023

In oktober 2023 bestond het Huis van Compassie In Nijmegen 10 jaar.
We vieren dit graag met de inwoners van Nijmegen!

In de afgelopen 10 jaar heeft het Huis van Compassie een breed scala aan activiteiten georganiseerd voor en met Nijmegenaren die leven in een kwetsbare maatschappelijke positie: mensen in armoede, vluchtelingen, en mensen die kampen met eenzaamheid of gezondheidsproblemen. Maak kennis met al onze projecten en initiatieven.

Kom daarom naar onze Open Dag op 25 november. Iedereen is welkom om met het Huis en zijn bewoners kennis te maken. Er worden presentaties van projecten en workshops gegeven, u kunt gratis soep eten, gemaakt door vrijwilligers en bezoekers van het Huis, het Repair café is aanwezig, onze kappers kunnen u een mooi nieuw kapsel aanmeten. Kortom een inspirerende middag.

Wees welkom aan de Vlietstraat 20B in Nijmegen!