Impressie maaltijd bij Eet Meerbosch

22 juni 2023

Op 19 juni was een gemoedelijk samenzijn met heerlijk weer op een heerlijke plek bij de moestuin van Eet Meerbosch. Bij dit mooie duurzame project, waar veel mensen een oogst abonnement kunnen hebben, halen vrijwilligers ook groenten voor het Huis van Compassie. Het lekkere vegetarische eten, bereid door kok Hamid en een team vrijwilligers, werd deze keer meegenomen naar de moestuin. Daar kwamen 25 mensen bij elkaar, waar de gemengde groenteschotel en fleurige salade prima smaakten in de open lucht.

De kinderen voerden de kippen en de mensen liepen langs de verschillende groentebedden. Irma gaf uitleg en vertelde ook over de mogelijkheid om zonder geld, via de Meedoenregeling of vrijwilligerswerk toch lid te kunnen worden bij Eet Meerbosch. Laat het weten als je belangstelling daarvoor hebt en mail naar [email protected].