Joop en zijn Maatjes

2 februari 2023

Huis van Compassie doet mee met het project Warme Kamers in Nijmegen.

Elke maandagavond wordt een maaltijd geserveerd en op dinsdag en donderdag tussen de middag een “soepie”. Voor deze maaltijden zorgt Joop, onze vrijwilliger, veelal voor de ingrediënten. Wat iedereen niet weet is dat HvC veel voedingsmiddelen gratis krijgt van lokale ondernemers! Tijd om deze lieve maatjes met het hart op de goede plek in het zonnetje te zetten.

Wie zijn onze supporters
Het Huis ontvangt bijdragen van Wasdom, biologische groenten en fruit. Zij staan elke zaterdag op de markt op Kelfkensbos.

Holland Food Service, hofleverancier van eten en drinken aan de zorg. HFS werkt circulair en duurzaam.

Eet Meerbosch, waar zonder bestrijdingsmiddelen en met de seizoenen mee gezaaid en geoogst wordt. In de zelfoogsttuin oogst Joop met een aantal vluchtelingen groente en fruit voor het Huis van Compassie.
Van Nature, duurzaam, biologisch en fairtrade, met respect voor mens, dier en milieu.

Hieronder een foto impressie van onze ondersteuners:

Joop is nog volop aan het werven onder potentiële leveranciers. Bij deze roepen wij ook winkels en/of groothandels op om contact op te nemen met Huis van Compassie wanneer zij denken voedingsmiddelen ter beschikking te kunnen stellen. Mail naar [email protected]