Dialoogmaaltijd maandag 31 oktober

13 oktober 2022

Er wordt volop gebruik gemaakt van onze mooie nieuwe keuken. We hebben nog steeds regelmatig maaltijden op de vertrouwde Eet en Ontmoet-manier, zo’n 1 keer per maand. Samen boodschappen doen, koken en eten met een groep van zo’n 20 tot 30 mensen. Hierbij staat het onderlinge gesprek over allerlei thema’s centraal. Er zijn ook aardig wat vrijwilligers die willen helpen bij de grotere Publieksmaaltijden, die zo’n 6 keer per jaar plaats vinden.

Op deze maandagavonden vullen we het hele restaurant van Plan A en maken we zelf altijd een veelzijdige tweegangenmaaltijd, met een presentatie van boeiende gastsprekers. Wat hebben we al veel gedaan. We zijn meegenomen naar Middeleeuws Nijmegen door Joris Leijten en Annemarie Eras. Bij de Vredesmaaltijd stonden we stil wat vrede voor ons betekent en welke stapjes we daar voor kunnen zetten. En het was afgelopen keer ook leuk om te zien hoeveel mensen er vanuit de buurt kennis kwamen maken met ons Huis van Compassie.

In de Week van de Dialoog is er ook dit jaar een dialoogmaaltijd bij Huis van Compassie. We gaan met elkaar in gesprek over een thema en we eten samen. Het thema is dit jaar: ‘Samen Thuis’. De dialoogmaaltijd is op maandag 31 oktober 2022 van 18-20 uur.

Wil je meepraten en mee eten? Van harte welkom! Geef het door per mail

via: [email protected] Kosten: €7,50 of naar draagkracht.