Zomeractiviteiten

In de zomermaanden juli en augustus organiseren we eens per week een activiteit voor de vaste bezoekers van het Huis van Compassie. Nijmegenaren, die het leuk vinden om samen iets te ondernemen gaan er op uit.

In 2021 stond bijvoorbeeld op het programma een natuurwandeling over de stuwwal in Beek met een lunch in de tuin van een woongemeenschap aan de Rijksstraatweg. Ook zijn we bij de Heemtuin in Malden geweest voor een rondleiding en een “bosbad” en lekkere broodjes. We hebben daarbij samengewerkt met leden van LETS Ruilkring Nijmegen. Ook zijn we blij gemaakt met vrijkaarten voor Museum het Valkhof en voor het Afrikamuseum.
Als afsluiting was er een lunch bij de nieuwe locatie van het Huis van Compassie op de Vlietstraat.  Met informatie van Stichting Kus over het project Onsje Geluk (elke donderdagmiddag uitwisselen van geluk in het Goffertpark) en de mogelijkheid om je in te schrijven als member van Quiet Nijmegen, een sponsorprogramma voor mensen, die in armoede leven.

Benieuwd wat we in 2022 gaan doen?
In juni weten we het. Bel dan met 06-27274789