Inloop Verlies en Rouw

De Ontmoetingsruimte voor Verlies en Rouw biedt een plek waar je kunt komen praten over alle vormen van Verlies waar je mee te maken kunt krijgen. Of het nou gaat om het verlies van een dierbare, het verlies van  gezondheid en inkomen, het verlies van  thuisland en  familie of om een andere vorm van verlies, er is een laagdrempelige inloop waar je terecht kunt met je verhaal. Getrainde en ervaren vrijwilligers bieden een luisterend oor en zorgen wekelijks –op verschillende locaties- voor een veilige en laagdrempelige inloop. Er is iemand die luistert naar jouw verhaal of die gewoon met je wil zitten en een kopje thee of koffie drinken. Indien gewenst kunnen deelnemers ook horen over andere organisaties en/of vervolgbegeleiding.

De inlopen zijn in Huis van Compassie, Wijkfabriek en Ontmoetingskerk.

De inloop bij Hus van Compassie is elke 1e vrijdag van de maand van 15.00-17.00.

Op de websites van de Wijkfabriek en Ontmoetingskerk kun je hun inlooptijden vinden .

Meer info: [email protected], of bel 06-27274789

Dit project wordt ondersteund door het Nijmeegs fonds Cellenbroeders,
waarvoor dank!

Voor meer informatie over Cellenbroeders: https://cellenbroeders.nl/