Fairtrade Gemeente Nijmegen

Sinds 2016 is Fairtrade Nijmegen actief. Steeds meer inwoners, bedrijven en instellingen zijn ervan doordrongen dat je op lokale schaal wel degelijk een klein steentje kunt bijdragen. Voor een groot effect elders in de wereld. Voor een duurzame wereld die wij onze kinderen nalaten.

In Nijmegen wordt door veel individuen, ondernemers en horeca al Fairtrade ingekocht. Een mooi overzicht houden we bij op: https://fairtradegemeenten.nl/gemeente/nijmegen/.

Daar zijn we trots op! We willen steeds meer Nijmeegse burgers, ondernemers, horecaetc. enthousiasmeren om Fairtrade in te kopen en dit zichtbaar te maken. Hiervoor hebben we zelfs een eigen website: www.fairtrade-nijmegen.nl. Hier willen we initiatieven rond Fairtrade in Nijmegen op de kaart zetten.

Met een groep betrokken burgers komen we elke 6 weken bij elkaar komen om uit te wisselen, plannen te smeden en activiteiten op te zetten.
Je kunt bijdrage aan Fairtrade Gemeente Nijmegen. Door je aan te sluiten bij de werkgroep, door mee te doen aan een activiteit of op een andere manier.

Voor meer informatie
 Melissa Cooke [email protected] of 06-51839893.