Energiecoaches

Door de toenemende klimaatverandering en stijgende energieprijzen is het voor iedereen goed om energie te besparen. Energiecoaches helpen hierbij.
De Energiecoaches leggen huisbezoeken af bij mensen die graag praktische tips en ondersteuning willen bij het besparen van energie. Met een team van meer dan 20 coaches zijn we actief in heel Nijmegen, voor iedereen die graag een bezoek wil. Een bezoek is gratis.
De Energiecoaches geven uitleg over het gebruik van warmte, electriciteit en water. Met energiezuinige lampen, radiatorfolie, tochtstrips en andere handige bespaarders helpen wij de inwoners van Nijmegen.
De Energiecoaches zijn vrijwilligers en hebben diverse achtergronden. Zij hebben allemaal een opleiding tot energiecoach gehad. Het is ook mogelijk om een Arabisch of Engelssprekende coach te ontvangen.

Heeft u interesse in een gratis bezoek van een energiecoach? Mail dan uw naam, adres en telefoonnummer naar [email protected] en een energiecoach neemt zo snel mogelijk contact met u op. Door de grote vraag naar coaches kan het even duren voordat contact opnemen lukt. Wij zijn dan ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die Energiecoach willen worden.

De Energiecoaches worden mede mogelijk gemaakt en ondersteund door de gemeente Nijmegen en Bindkracht 10.

Bel voor Energiecoaches, woensdag en donderdag van 09.00 – 17.00: 06 – 39 38 92 68