Repaircafé Waterkwartier op 19 november van 13 tot 16 uur

28 oktober 2021

Nieuw: Kom langs bij het Repaircafé Waterkwartier, van en in het Huis van Compassie. Dé plek waar alle Nijmegenaren elke derde vrijdag van de maand terecht kunnen voor reparatie van o.a kleding, gordijnen en elektronische apparaten. Is uw kleding kapot? Of krijgt u een programma voor uw laptop niet geïnstalleerd? Dan kunt u ook daarvoor terecht bij ons.

Alle reparatiedeskundigen zijn vrijwilligers. De reparaties zijn gratis.

Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld (hiermee kunnen wij nieuw gereedschap aanschaffen). In het Repaircafé gaat u samen met reparatiedeskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren.

Repaircafé Waterkwartier, elke derde vrijdag van de maand, Huis van Compassie, Vlietstraat 20B, 6542 SL, 06-27 27 47 89 .

In de corona periode heeft het Huis van Compassie het Repaircafé stil moeten leggen. Nu er steeds meer mag en kan pakken wij dit project weer op. Ondanks dat er een hoop coronamaatregelen vervallen wordt er bij het Huis van Compassie nog steeds geen handen geschud. Verder hangen er ook spatschermen in onze reparatie ruimte om zo de veiligheid van de deelnemers en vrijwilligers te waarborgen.