Project Ieder zijn Verhaal brengt ‘De rode draad’ aan huis

30 april 2021

Helaas zijn groepsbijeenkomsten bij het Huis van Compassie nog steeds niet mogelijk.
Daardoor zijn de geplande bijeenkomsten van handwerkgroep ‘De rode draad’, onderdeel van een project waarin aan verhalen gewerkt wordt, jammer genoeg al een paar keer uitgesteld.
Vrijwilligers van Ieder zijn Verhaal hebben daarom het volgende plannetje bedacht.


We gaan bij de deelnemers, zo eens per maand, een pakketje thuis laten bezorgen door een vrijwilliger van het Huis van Compassie.
In dat pakketje zit wat materiaal en een beschrijving van een eenvoudige handwerkactiviteit, waarmee een stukje levensverhaal uitgebeeld wordt.
Deelnemers kunnen dit dan zelf thuis maken en als ze willen (een foto van) het resultaat naar ons terugsturen. Zodat wij de uitgebeelde verhaaltjes, kunnen laten zien op de nieuwe locatie van het Huis van Compassie. We gaan de ideeën en wat creaties ook op Facebook delen.

Ben jij of ken jij een dame of heer, die mee zouden willen doen met deze activiteit van De rode draad? Geef dan even je naam en adres door. We gaan zorgvuldig om met deze privé gegevens. We horen het ook graag als je zelf een leuk ideetje hebt voor een textiele werkvorm rondom Ieder zijn Verhaal.

Email: [email protected]