Maak het met…

30 april 2021

Bij het Huis van Compassie blijven we in verbinding met elkaar. We doen dit door onze creatieve Ideeën met elkaar te delen o.a. via Facebook. Zo zorgden Ineke, Sar, Vero, Els, Mirjam en Caroline al voor een veelzijdig aanbod. Van het maken van een slinger, droogboeket en knuffelpopje, tot het doorgeven van puzzels en meedoen aan online yoga.

En niet te vergeten mooie teksten over de seizoenen.

Met een groepje maakten we collages over ons beeld van het ‘nieuwe’ Huis van Compassie, dit inspireerde Mirjam tot deze ‘Kunst van Verbinding’.

Heb jij ook zo een “creatieve” tip? Maak het met …  (hier kan jouw naam staan!) Mail of app dan naar [email protected] of tel. 06 – 42908699 een foto van jouw eigen gemaakte creatie met het thema Verbinding. Het mag ook een zelfgemaakt filmpje, tekst of gedicht zijn.

Met een korte beschrijving van hoe je dit kunt doen.  Het blijkt heel inspirerend in tijden dat je elkaar weinig ziet. Zet je er bij hoe jouw inzending ons Verbinding kan geven?

Heb je thuis een symbool voor verbinding liggen, wil je iets over je passie delen of daagt dit je uit om te knutselen of schilderen? Wij plaatsen jouw idee dan op onze Facebook pagina. Verras ons.

En wie weet groeit het zo wel uit tot een boekje.