Krant van Nijmegen Stad van Compassie

17 november 2020

In september hebben we als Nijmegen stad van Compassie een krant gemaakt, voor alle Nijmegenaren, over compassie. Lees ‘m hier. Wilt u papieren exemplaren ontvangen, om in uw omgeving (een vrijwilligersorganisatie bijvoorbeeld) te verspreiden, laat het graag weten.

U kunt de papieren exemplaren aanvragen via: [email protected] of 06-27274789.

Nijmegen stad van Compassie is een onafhankelijke en veelkleurige netwerkbeweging in Nijmegen. Meer dan 100 (vrijwilligers-)organisaties, die heel verschillend werk doen, doen mee: door met elkaar kennis te maken, ideeën en ervaringen uit te wisselen en in eigen kring compassie te bevorderen. Door samen te werken aan Nijmegen stad van Compassie! Het netwerk wordt gecoördineerd door het Huis van Compassie.