Vrouwengroep over gezondheid AFGELAST

6 februari 2020

Je bent nieuw in Nederland en vindt de Nederlandse taal moeilijk. Waar kan je naar toe als je ziek bent of problemen hebt? De Nederlandse gezondheidszorg is ingewikkeld. Wat doet een huisarts, het ziekenhuis of de thuiszorg? Het Huis van Compassie en het Zorgcafé beginnen hierover een praatgroep voor vrouwen.

Gezellig samen zijn om over onderwerpen te praten is fijn en kan jou tips of hulp opleveren. Daarom organiseren wij een praatgroep voor vrouwen. Vijf keer willen we bij elkaar komen. We praten dan over gezondheid algemeen, over voeding, gebruik van geneesmiddelen en zelfhulp middelen, over stress, opvoeding van kinderen in Nederland…. Als jij wilt, kun je ook een onderwerp inbrengen. Deelname is gratis.

De groep zou eigenlijk starten op 16 januari, maar het tijdstip was niet goed gekozen. Nu beginnen we op maandag 16 maart met deze groep. Daarna komen we weer bij elkaar op 23 maart, 30 maart, 6 april en 20 april. Alle bijeenkomsten vinden plaats van 13.30 tot 15.30 uur in het Huis van Compassie.

Wil je aan deze groep meedoen, laat het ons dan weten:

Esther van Huis van Compassie: tel. 024 – 322 84 80 of mail: [email protected]

of Zorgcafé: 06 – 51 25 79 90 ([email protected])

Vertaling Farsi: