23 maart: podiumgesprek ‘De spiritualiteit van het innoveren’

5 februari 2020

We leven in een tijd waarin zich snelle, onvoorspelbare en complexe veranderingen voltrekken.Van medewerkers wordt verwacht dat ze zich snel aanpassen aan innovaties en creatief blijven. Echter juist in turbulente tijden is er een sterke behoefte aan zingeving. Wanneer organisaties en medewerkers die diepere zingeving hebben ontdekt, ontstaat ruimte voor nieuwe kansen en keuzes.

Jeff Gaspersz houdt een inleiding met momenten waarin de deelnemers even de tijd krijgen met elkaar in dialoog te gaan rond een vraag die hij stelt. Daarna zal plenair de uitkomst worden besproken, waarna de inleider de lezing voortzet.

Het doel van Jeff Gaspersz is om het bewustzijn van mensen te vergroten. Hij wil overbrengen hoe belangrijk zingeving is, juist in tijden van snelle vernieuwingen. Hij zal praktische adviezen geven voor de deelnemers hoe ze zich in hun werk veerkrachtig en innoverend houden. Hij gelooft in de creatiekracht van mensen.

‘Onze creativiteit is waarlijk de Goddelijke vonk in ons. Ik zet mij in om met zo veel mogelijk mensen inzichten en ideeën te delen die helpen hun creatiekracht te versterken en in te zetten voor de betekenisvolle doelen en dromen die ze willen realiseren’. https://www.jeffgaspersz.nl/pg-23740-7-77830/pagina/gastspreker.html

Prof.dr. Jeff Gaspersz is hoogleraar innovatie, spreker en auteur. Hij werkt intensief met leiders in organisaties om kansen voor innovatie te ontdekken en te realiseren. Hij adviseert ze om in dat proces zo intens mogelijk de kennis en creativiteit van iedereen in organisatie te benutten.

Wanneer: Maandag 23 maart
Plaats: Huis van Compassie (Groenestraat 170)
Tijd: 20.00 – 22.00 uur, inloop vanaf 19.40 uur
Kosten: € 7,-
Aanmelden:  [email protected] of [email protected]

De podiumgesprekken worden georganiseerd door: Stadsklooster Mariken i.s.m. Pelgrimshuis Antonius, Huis van Compassie, Vincent de Paul Center NL en Raad Levensbeschouwing Religie Nijmegen.