27 januari: Vrijwilligerscafé over Contact maken (deel 2)

19 januari 2020

In veel vrijwilligerswerk werk je met mensen. Het is fijn om goed met een ander te kunnen communiceren. Soms loopt een contact moeilijk. Dat kan komen omdat de ander er niet open voor staat. Dat kan ook door je eigen houding komen. Wat vertel je een ander zonder woorden, alleen door je gedrag?

Op maandag 27 januari van 15.00 – 16.30 uur onderzoeken we samen het contact maken en contact houden. We wisselen ervaringen uit en doen oefeningen. Deze middag is een vervolg op de workshop Contact maken in september, maar kan ook apart gevolgd worden. De nadruk ligt deze middag op jouw omgang met de wereld in houding en emoties. Mariët Mensink van Stichting KUS (Kunst van Samenleven) zal de middag begeleiden.

Iedereen is welkom: vrijwilligers van Nijmeegse organisaties en andere geïnteresseerden. Deelname is gratis  Opgave is niet nodig.
Meer info: [email protected]

Vrijwilligerscafé is een project van Nijmegen stad van Compassie, in samenwerking met de Vrijwilligerscentrale Nijmegen. We organiseren 10 vrijwilligerscafés per jaar, met medewerking van Wijkfabriek Wolfskuil, Huis van Compassie e.a.. Het vrijwilligerscafé geeft gelegenheid aan iedereen die in Nijmegen actief is als vrijwilliger om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren en waar mogelijk te ondersteunen.