10 februari: Maaltijd met Go Green en Warme Truiendag

14 januari 2020

Maandag 10 februari komen we weer gezellig samen van 18.00 tot 20.00 uur in het Huis van Compassie. Vrijwilligers zullen Iraans voor ons koken, met een lekker toetje. Go Green organiseert deze avond mee, dat is een project door en voor Nijmeegse vluchtelingen. Er is een prijsuitreiking voor hun beste ambassadeur.

Doel van Go Green is mensen te helpen om duurzamer te leven. Dat is goed voor de portemonnee, en goed voor het milieu. Er zijn gasten van LETS Ruilkring Nijmegen, die informatie geven en een mooi duurzaam buurtinitiatief komt aan bod.

We wisselen tips uit over duurzaamheid, energie, water en afval. Ook u kunt vast nog wat bijleren! De beste tips krijgen een prijs.

Ook doen we weer mee met de Warme Truiendag, een grootse klimaatactie in het hele land. Meedoen is simpel: tijdens de maaltijd op 10 februari zetten we de verwarming iets lager, dus doe een warme trui aan. De mooiste/beste warme truidragers winnen een prijs.

De tweegangen-maaltijd met koffie en thee, kost 1 euro tot 7,50 of 7 zonnen (naar draagkracht).
De maaltijd begint om 18.00 uur en de avond is afgelopen om 20.00 uur.
Wees welkom!

Aanmelding is noodzakelijk via mail[email protected]