Houd het klussenteam in 2020 aan het werk: doe een donatie

28 november 2019

Sinds 2018 hebben we een Klussenteam: vluchtelingen verrichten klussen in en rond huis voor mensen van de Voedselbank. Afgelopen jaar hebben we honderden klussen verricht, met een startsubsidie van een aantal fondsen. Nu willen we graag door. Met uw financiële steun wordt dit mogelijk.

Wat levert het op:

Klanten van de Voedselbank kunnen klussen laten doen die anders bij gebrek aan geld blijven liggen. Vluchtelingen doen werkervaring op, oriënteren zich op een vak, leren de Nederlandse taal in praktijk en krijgen van ons een vrijwilligersvergoeding.

Welke klussen doen we:

Tuinonderhoud, schilderen, huis/ruimtes ontruimen, eenvoudig timmerwerk en het leggen van laminaat, fietsreparatie, laptop- en PC reparatie, vertaal- en tolkenwerk, boodschappen, naaiwerk, kapperswerk. Andere klussen na overleg.

Hoe kunt u bijdragen?
Op de website van Geef.nl is het Huis van Compassie een geefactie gestart. Klik op deze link: www.geef.nl/nl/actie/houd-het-klussenteam-in-2020-aan-het-werk/donateurs en u wordt direct naar de geefactie pagina geleid.

  • Doneer nu: met een druk op deze knop kunt u een bedrag doneren.
  • Delen: vanaf deze pagina kunt u de link verspreiden in uw netwerk: vrienden, familie, collega’s… Via facebook, Whatsapp, Twitter en LinkedIn.
    Want: hoe meer mensen ervan weten, hoe beter.

U kunt natuurlijk de link ook kopiëren en er een eigen bericht van maken in uw e-mail of social media van uw keuze (denk ook aan: sms). Zorg (1) dat u er een hyperlink van maakt (cruciaal om direct op de geefactie pagina terecht te komen) en (2) plaats er een begeleidend tekstje bij (zoals: beste vrienden/collega’s/familie/etc., Houd het klussenteam van het Huis van Compassie in 2020 aan het werk! Vluchtelingen helpen mensen van de voedselbank. Kom in actie! Klik op de link en doneer. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage. En vergeet vooral niet dit bericht te delen”)

Het klussenteam rekent op uw steun! Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage en medewerking.

Het Huis van Compassie houdt u de komende tijd graag op de hoogte van de voortgang van deze crowdfunding actie. De actie loopt tot 6 januari.