Repair Café: wees welkom op 15 november

18 oktober 2019

Kom langs bij het Repaircafé Willemskwartier, van en in het Huis van Compassie. Dé plek waar alle Nijmegenaren elke derde vrijdag van de maand terecht kunnen voor reparatie van o.a. apparaten, laptops, fietsen, schoenen, kleding en gordijnen. Bezoek deze middag ook ons Kapperscafé!

Is uw laptop kapot? Krijgt u een programma maar niet geïnstalleerd? Ook daarvoor kunt u terecht bij ons. En wilt u netjes geknipt worden, kom dan tijdens deze middag naar het Kappers Café voor mannen, vrouwen en kinderen.

Alle reparatiedeskundigen zijn vrijwilligers uit de buurt. De reparaties zijn gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld (hiermee kunnen wij nieuw gereedschap aanschaffen). In het Repaircafé gaat u samen met reparatiedeskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren.

Repaircafé Willemskwartier, elke derde vrijdag van de maand, Huis van Compassie, Groenestraat 170.