1 juli: Eet & Ontmoet gaat picknicken!

1 juni 2019

Maandag 1 juli vindt de laatste Eet & Ontmoet voor de zomervakantie plaats. Net als vorig jaar gaan we picknicken. Deze keer  in de Hindestraat op ’t Speelveldje (dit is vlakbij het Huis van Compassie). Studentenvereniging Ichthus gaat voor ons eten klaarmaken.

Met dank aan Oscar die bij Vluchtelingen Vooruit werkt. De studenten zullen met ons mee-eten. We willen er weer een gezellige avond van maken met spelletjes. Komen jullie ook? Wees welkom. Start is om 18.00 uur.

Geef je svp van te voren op bij Esther: [email protected]
U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 (maandag t/m donderdag bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur).

Waar is het speelveldje?
Klik op deze link, dan zie je een plattegrond: https://goo.gl/maps/n69rLMaS995icJC87
Als je bij Huis van Compassie schuin oversteekt en dan de straat inloopt (tussen de Chinees en de boekhandel), dan ga je de eerste straat rechts. Dan loop je recht tegen het speelveldje aan. Het ligt tussen de huisnummers 18 en 20.

Wat kost het?
Een vrijwillige bijdrage stellen wij op prijs, afhankelijk van uw financiële draagkracht.

Wat is Eet & Ontmoet?
Eet & Ontmoet is ten eerste voor mensen met weinig inkomen, die het leuk vinden om met andere mensen te eten. Ook is er plek voor andere mensen die willen aanschuiven.