14 mei: rondleiding langs foto’s geannuleerd

23 april 2019

Wegens ziekte is deze activiteit helaas geannuleerd! Wij zijn trots op de jonge Afghaanse zussen, die voor de eerste keer voor 50 mensen, zeer succesvol, hebben gekookt afgelopen publieksmaaltijd op 11 maart. Toen is ook de fototentoonstelling geopend rond armoede in Nijmegen. Zeer de moeite waard!

Fotograaf Frans Epping zal, met een aantal betrokkenen, op dinsdag 14 mei om 19.30 uur een rondleiding geven langs de grote sprekende foto’s. Dit wordt gevolgd door een groepsgesprek over wat wij concreet kunnen doen aan armoede in de stad.

Aanmelden via: [email protected] o.v.v. uw naam en telefoonnummer. (Bellen kan ook: 024 – 322 84 80.)

De tentoonstelling duurt t/m. 16 mei 2019. Voor gratis bezichtiging kunt u ook op andere momenten bij ons terecht. U kunt daarvoor een afspraak maken. Het Huis van Compassie is geopend op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 13.00 uur.