Eet & Ontmoet het komende seizoen

29 januari 2019

Maandag 7 januari hadden we de eerste Eet & Ontmoet avond in het nieuwe jaar. Albert Heijn aan de Groenestraat was zo vriendelijk om ons van allerlei lekkers voor een gourmetavond te voorzien. Het gourmetten was voor onze gasten een groot succes en werd zeer gewaardeerd. De rest van het jaar organiseren we 1 x per maand een Eet & Ontmoet.

 

 

 

Albert Heijn Groenestraat
Albert Heijn Groenestraat kenmerkt zich door verbondenheid met de buurt en met de medemens. Zo geven zij vluchtelingen een werkplek om werkervaring op te doen en regelmatig wordt het Huis van Compassie verrast met restanten aardappelen, pompoenen of andere etenswaren. Wij zijn blij met zo’n betrokken ondernemer in de buurt!

Han en José, filiaalmanager en assistent filiaalmanager, waren zo aardig om bij onze avond aan te schuiven.

Voor ons was het een uitdaging om alle gourmetstellen aan te sluiten, maar na wat kunst -en vliegwerk bleef de elektriciteit werken.

Wanneer is Eet & Ontmoet?
Voor de rest van het jaar is besloten om deze ontmoetingsavonden 1 x per jaar te houden en wel op de eerste maandag van de maand. De data voor het eerste halfjaar van 2019 zijn als volgt:

  • 4 februari
  • 4 maart
  • 1 april
  • Vrijdag 17 mei Iftar maaltijd (geen Eet & Ontmoet op 6 mei i.v.m. Ramadan)
  • 3 juni (picknick of excursie)
  • 1 juli

 

Eet & Ontmoet start standaard om 18.00 uur. We stellen telkens 1 gast of 1 onderwerp in de schijnwerpers waarmee we met elkaar in gesprek gaan. Het gaat immers ook om de onderlinge ontmoeting. Door onze kookgroep zal er lekker en gezond (vegetarisch en/of halal) gekookt worden.

Hiervoor vragen we een bijdrage naar draagkracht: van 0,50 tot 5 euro.

Jullie zijn van harte welkom.