Eet & Ontmoet bestaat 2 jaar en dat vieren we

1 januari 2019

Maandag 7 januari vieren we dat Eet & Ontmoet 2 jaar bestaat. Zoals gewoonlijk gaan we samen eten en gezellig samenzijn. Bijzonder is dat we die avond een boek gaan presenteren. Met meer dan 20 bijdragen van onze deelnemers en vrijwilligers. We vroegen hen: schrijf iets over wat jou bezighoudt, wat jij belangrijk of leuk vindt om te delen met anderen.

Het is een heel mooie, veelkleurige impressie geworden van Eet & Ontmoet, van de meer dan 30 avonden die we de afgelopen twee jaar met elkaar hebben doorgebracht in het Huis van Compassie.
Waar iedereen welkom is, je jezelf mag zijn en iedereen zich gerespecteerd weet. Waar je kennis kunt maken met mensen met allerlei achtergronden, waar je nieuwsgierig mag zijn naar elkaar. Waar ieder wordt uitgenodigd om zijn of haar talenten te laten zien. Waar je elke keer ook een bijzondere maaltijd geserveerd krijgt, uit een van de vele landen waar onze bezoekers vandaan komen. Van boerenkool met een gehaktbal tot gebakken tofu tot sesam dadelkoekjes. Waar iedereen vrijwilliger is en iedereen deelnemer: iedereen helpt mee om er een gezellige avond van te maken.

Maandag 7 januari, van 18.00 tot 20.00 uur.

De Albert Heijn aan de Groenestraat is onze trouwste sponsor; regelmatig stelt men voedsel aan ons beschikbaar, dat op de datum is en prima door ons te gebruiken. Nu heeft Albert Heijn ons aangeboden om voor maximaal 40 mensen een nieuwjaars gourmet geheel te verzorgen.
Hulde daarvoor!

Wilt u met ons mee eten? Meld u dan aan via mail[email protected] o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 en vraagt u dan naar Pieter Poels.