7 januari: gourmetten bij Eet & Ontmoet

2 januari 2019

De Albert Heijn aan de Groenestraat is onze trouwste sponsor; regelmatig stelt men voedsel aan ons beschikbaar, dat op de datum is en prima door ons te gebruiken. Nu heeft Albert Heijn ons aangeboden om voor maximaal 40 mensen een nieuwjaars gourmet geheel te verzorgen. Hulde daarvoor!

Twee keer per maand (elke eerste en laatste maandag) organiseert het Huis van Compassie een maaltijd onder het mom van ‘Eet & Ontmoet’. Eet & Ontmoet is ten eerste voor mensen met weinig inkomen, die het leuk vinden om met andere mensen te eten. Ook is er plek voor andere mensen die willen aanschuiven.

Tijdens de feestelijke maaltijd op maandag 7 januari gaan we gourmetten om 18.00 uur. We hebben nog plekken vrij, dus meld u gerust bij ons aan! Tijdens deze avond gaan we ook het kookboek presenteren dat is gemaakt ter ere van het 2-jarig bestaan.

Wat kost het?
Een vrijwillige bijdrage stellen wij op prijs, afhankelijk van uw financiële draagkracht.

Wilt u met ons mee eten?
Meld u dan aan via mail: [email protected] o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 en vraagt u dan naar Pieter Poels

logo oranje fonds