Tentoonstelling van Atelier van de Overlevingskunst

13 november 2018

In het Huis van Compassie is een nieuwe en veelkleurige tentoonstelling van het Atelier van de Overlevingskunst te bewonderen. Het Atelier is in 2004 begonnen als een kunstproject voor en met dak- en thuisloze mensen in Nijmegen. In de Titus Brandsmakapel krijgen zij de mogelijkheid om zich op creatieve wijze te uiten en ontwikkelen.

Kunstenaars van de straat krijgen zo een podium. De opbrengst van de verkoop is 50% voor de kunstenaar en 50% voor nieuwe materialen. Dit project is onderdeel van Het Kruispunt Nijmegen, een motiverende en zingevende plek waar gelijkwaardige ontmoeting van mens tot mens centraal staat.

U kunt ook de tentoonstelling komen bekijken tijdens de openingstijden van het Huis van Compassie: maandag t/m donderdag van 9.00 – 13.00 uur. U kunt ook ’s middags op afspraak komen, bel dan 024 – 322 84 80 en vraag naar Pieter Poels..