6 december: Vrouwen zonder grenzen

29 oktober 2018

In Nederland zijn veel vrouwen die kort of al langer bezig zijn met inburgeren. Ze worden steeds meer ‘losgelaten’ door de instanties, maar hoe bouw je je nieuwe leven hier verder op? Hoe ga je met verschillen om? In het Huis van Compassie komen vrouwen uit verschillende landen, ook uit Nederland, een paar keer samen om over dit soort vragen te praten.

Hoe sluit je vriendschappen in een vreemd land? Waar droom je van? Met oog voor anders denken, helpen ze elkaar te begrijpen.Ze kijken naar wat ze zelf kunnen en waar ze nog hulp bij kunnen gebruiken. Ze kunnen elkaar hierna ook blijven zien en ondersteunen.

Loubna Khaled Alsayed en Emmie Elliott van Spectrum hebben eerder zulke gewaardeerde bijeenkomsten georganiseerd en zullen ook deze groep begeleiden. Om mee te doen is het niet nodig dat u heel goed Nederlands spreekt. Als u bijvoorbeeld Arabisch of Engels spreekt bent u ook welkom.

De bijeenkomsten zijn op drie donderdagmiddagen van 15.30 tot 17.00 uur: 8 en 22 november en 6 december 2018.

Aanmelding via mail: [email protected] o.v.v. uw naam en telefoonnummer. (tel: 024 – 322 84 80)
Deelname is gratis