12 oktober: Wereldmuziek maak je samen

4 oktober 2018

De muziekavonden gaan weer van start: kom vrijdag 12 oktober naar het Open Podium in het Huis van Compassie! Van 19.30 tot 20.15 uur zijn er individuele optredens. Daarna staat samenspel centraal. Onder begeleiding van multi instrumentalist Jan Verhoeven en Clem Bongers gaan muzikanten in wisselende samenstellingen de taal spreken die grenzeloos is: MUZIEK!

Ook het publiek mag meedoen. Niets hoeft, alles mag. Kom je uit Nederland? Of uit Syrië, Eritrea, Turkije, Frankrijk, Brazilië. Kom je uit een ander wereldland? Wil je ook optreden, meld je dan aan bij Mirjam: [email protected] of bel 024 – 322 84 80.

En als je gewoon behoefte hebt aan een leuke gezellige avond, kom gewoon langs. Aanmelding is niet nodig. Entree is gratis

Dit seizoen organiseren we vier keer een avond met wereldmuziek. Je bent ook van harte welkom op 14 december 2018, 22 maart 2019 en 14 juni 2019.