Rondleiding tentoonstelling Afghanistan op 23 februari

19 februari 2018

Tot en met 15 maart is in Het Huis van Compassie een tentoonstelling te zien over Afghanistan. Deze bestaat uit meer dan 40 foto’s en schilderijen. Vrijdag 23 februari om 19.00 uur kunt u bij ons terecht voor een bijzondere rondleiding. Storay Ahmadi, voorzitster van stichting Goshamadeed en de kunstenares Fardiana Tabibzada zullen dan de tentoonstelling introduceren.

De foto s geven een beeld van het werk van de Dutch Relief Alliance en Oxfam Novib in Afghanistan. Ook zijn er filmportretten die een beeld schetsen van het leven in Afghanistan. De maatschappelijk bewogen schilderijen zijn van de Afghaanse kunstenares Fardiana Tabibzada.

Aanmelding via mail: [email protected] o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024   322 84 80.

Het Huis van Compassie is geopend op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 13.00 uur. Voor gratis rondleidingen kunt u ook op andere momenten bij ons terecht: als groep, of individueel. U kunt daarvoor een afspraak maken met Storay Ahmadi, voorzitster van Goshamadeed: tel. 06   19407031.

Goshamadeed  is een vrijwilligersorganisatie van en voor Afghaanse gezinnen (m.n. moeders en dochters) in Nijmegen en omgeving. Doel van de organisatie is om Afghaanse gezinnen bij elkaar brengen om elkaar te helpen emanciperen en integreren. goshamadeed.blogspot.com  en facebook.com/goshamadeed