16 november: avond voor vrijwilligers over Compassie

13 november 2017

Samen met de Vrijwilligerscentrale en NEC Doelbewust organiseert Nijmegen stad van Compassie 3 avonden rondom Compassie. De derde avond vindt plaats op 16 november in het Goffertstadion: Boost jouw organisatie met meer compassie! Voor allen die als vrijwilliger in Nijmegen actief zijn en kennis en ervaring willen delen over vrijwilligerswerk en compassie.

Hoe compassievol is jouw organisatie? En onze stad? Kan gemeente Nijmegen een bijdrage leveren om de compassie in onze stad te bevorderen? Tijdens deze slotavond in het Goffertstadion gaan organisaties, vrijwilligers en de gemeente met een spetterende afsluiting met elkaar aan de slag om Nijmegen Compassiestad tot een hoger plan te tillen!
De avond duurt van 19.45 tot 22.00 uur en deelname is gratis..

Bekijk het volledige programma in de uitnodiging.