8 mei: Maaltijd / tentoonstelling over dienstweigeraars

14 april 2017

Maandag 8 mei openen we tijdens de maaltijd een indrukwekkende tentoonstelling van foto’s en brieven van dienstweigeraars en deserteurs uit de tijd van Hitler-Duitsland, samengesteld door het Museum voor Vrede en Geweldloosheid. Ook geven we deze avond aandacht aan deserteurs en dienstweigeraars in deze tijd: de vele mannen die Eritrea moesten ontvluchten en in Nederland onderdak hebben gevonden.

De tweegangen maaltijd met koffie en thee kost 7,50 euro. Met dit bedrag maakt u het ook mogelijk dat iemand met een klein inkomen kan genieten van de maaltijd. Als u geen of een laag inkomen hebt, dan betaalt u naar draagkracht. De maaltijd begint om 18:00 uur en duurt tot 20:00 uur.

Aanmelding is noodzakelijk via mail: [email protected] o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 en vraagt u dan naar Pieter Poels.