1 maart: Mantelzorgsalon over stress en slaapproblemen

24 januari 2017

Mantelzorg Nijmegen nodigt u van harte uit voor de Mantelzorgsalon op woensdag 1 maart om 14.00 – 16.00 uur in het Huis van Compassie. Veel mantelzorgers hebben te maken met stress en slaapproblemen. Dit is aanleiding om u, als mantelzorger, uit te nodigen voor de workshop ‘Gezond slapen en dromen’.

‘Door verbeeldingskracht worden we creatiever en ondernemender!’
Ontspannen slapen en inzicht in je dromen..? In de workshop leer je vanuit ontspanning beter in en door te slapen en op een creatieve manier omgaan met je dromen. Je krijgt zo meer inzicht in jouw persoonlijke situatie. Aandacht geven aan je dromen geeft meer rust. In een ontspannen en plezierige sfeer delen we dromen. De slaapadviezen en methode kun je direct in de praktijk toepassen.
De workshop wordt verzorgd door Lia Timmer droomexpert/trainer bij Xalia. Zij doet dit met veel inleving en enthousiasme.

Komt u ook?
Aanmelden kan tot uiterlijk één week van tevoren bij Mantelzorg Nijmegen via [email protected] of telefonisch (024) 36 50 150. Voor vragen of meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.