Doe mee aan Warme Truien-dag. Kom ook 13 februari!

29 januari 2017

Elk jaar tijdens Warme Truiendag gaat Nederland energieverspilling te lijf. Meedoen is simpel: zet de verwarming lager, trek een warme trui aan en bespaar 6% energie per graad! Tijdens de maaltijd op 13 februari zetten we de verwarming iets lager, dus doe een warme trui aan. De mooiste/beste warme truidragers winnen een prijs.

Wat doen we in het Huis van Compassie?

We vragen iedereen die onze maaltijd bezoekt op 13 februari (de Poolse organisatie Barka is dan te gast) om een warme trui aan te doen. We zetten de verwarming een paar graden lager.

Een jury bij ons beoordeelt wie de mooiste en beste warme trui draagt. De jury bekijkt niet alleen welke trui de mooiste is, maar ook of deze duurzaam is: gaat de trui lang mee, is deze tweedehands gekocht of nieuw, wat voor een materiaal, waar en door wie is de trui gemaakt.

De mooiste/beste warme truidragers winnen een prijs.

Meer weten over de warme truiendag: www.warmetruiendag.nl