12 december: maaltijd met ondernemende vluchtelingen

6 december 2016

ondernemende-vluchtelingenRegelmatig organiseert het Huis van Compassie een gezellige maaltijd. Iedere keer kookt een groep, die vertelt wie zij zijn en wat zij doen. Maandag 12 december zijn vluchtelingen te gast, die allen op eigen wijze ondernemend zijn. Aanmelden voor deze maaltijd is niet meer mogelijk.

Inásakó is een al lang bestaand Nijmeegs cateringbedrijf van vluchtelingen. Zij koken maandag voor ons.

Ook te gast zijn verschillende vluchtelingen, die ieder op eigen wijze ondernemend zijn in onze maatschappij: als stagiair, als vrijwilliger, als professional. En dhr. Verpaalen van het Werkbedrijf van de gemeente Nijmegen zal iets vertellen over hoe het vluchtelingen vergaat op en op weg naar de arbeidsmarkt.

De tweegangen maaltijd met koffie en thee kost 7,50 euro. Door 7,50  euro te betalen maakt u het ook mogelijk dat iemand met een klein inkomen kan genieten van de maaltijd. Als u geen of een laag inkomen hebt, dan kunt u gratis bij ons eten of door een kleine bijdrage te betalen.

U kunt zich helaas niet meer aanmelden, want het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

Eet u vegetarisch, geef het even aan. En ter info: het vlees wat wij bereiden is altijd biologisch, beter voor milieu en voor de dieren.