Training: Compassie als Kompas

14 maart 2016

  • AFBEELDING EN TEKST 2Tijdens deze verdiepingstraining staat compassie in het alledaagse leven centraal. Vanuit verschillende  tegenstellingen gaan we op zoek naar compassie in ons en om ons heen. Deze tegenstellingen zijn onder anderen: egoïsme-altruïsme, liefde-haat, stress-rust, kracht-kwetsbaarheid, passiviteit-activiteit, etc.

Door verschillende oefeningen dalen we af in onszelf en gaan we in dialoog met de ander. Vanuit daar gaan we op zoek naar compassie in ons dagelijkse leven.

Het boek ‘Compassie’ van Karen Armstrong zal als een rode draad op de achtergrond aanwezig zijn tijdens deze training.

Voor wie: Iedereen is welkom. Voor mensen die niet deel hebben genomen aan de basis training wordt aangeraden de reader van de basis cursus te lezen (digitaal: gratis, papier: 7,50 euro). Te verkrijgen via: [email protected]

Door wie: Madelinde Krantz, zelfstandig geestelijk verzorger, trainer en coach, staflid bij het CoiL en oprichtster van Arnhem city for Compassion.

Tijd en plaats: 19:30-22:00 uur, Huis van Compassie, Groenestraat 170 in Nijmegen

Data: donderdag 7 april, vervolgens  14  en 21 en 28 april

Kosten: We hanteren 2 tarieven: 60,- voor mensen met een modaal inkomen en daarboven, 30,- voor mensen met een inkomen daaronder. Mocht ook 30,- voor u teveel zijn, graag overleg met Pieter Poels, 024-3228480.

Aanmelden bij: [email protected]

Er is plaats voor max. 14 mensen. Cursusgeld is ter plekke te voldoen.