4 april: Eet & ontmoet, in het Huis van Compassie

17 maart 2016

Eet en ontmoetSinds het begin van dit jaar hebben we elke eerste maandag van de maand een maaltijd voor mensen met weinig inkomen die het leuk vinden om met andere mensen te eten. De volgende maaltijd is op 4 april om 18.00 uur. We hebben plekken vrij voor extra mensen, dus meld u aan!

Ons vaste kookteam van vrijwilligers kookt elke keer een bijzondere maaltijd; een hoofdgerecht en een toetje uit de internationale keuken. Elke keer doen we samen ook iets gezelligs rondom de maaltijd, met muziek of met een voordracht.

Het eten is in principe kosteloos, een vrijwillige bijdrage stellen wij indien mogelijk op prijs.

Wilt u met ons mee eten, meld u dan aan via mail: [email protected] o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 en vraagt u dan naar Pieter Poels.