11 maart: Open Mic, onze multiculturele muziekavond

10 februari 2016

Open Mic maart 2015Vrijdag 11 maart, van 19.30 tot 21.30 uur, hebben we weer een Open Mic avond. We kijken er naar uit! En we kijken met plezier terug op de vorige Open Mic avond; er waren nog nooit zoveel optredens, van mensen uit vele verschillende landen.  En er waren nog nooit zoveel gasten, waaronder veel mensen uit Heumensoord.

Van 19.30 tot 20.15 uur is er ruimte voor een aantal individuele optredens. Daarna staat samenspel centraal. Onder begeleiding van multi instrumentalist Niek Edeling gaan muzikanten in wisselende samenstellingen de taal spreken die grenzeloos is: MUZIEK! Ook het publiek mag meedoen. Niets hoeft, alles mag.

Wilt u ook  optreden, meld u zich dan aan bij [email protected] of bel 024-3228480. En als u gewoon behoefte heeft aan een leuke gezellige avond, aanmelding is niet nodig als u onze avond gewoon wilt bezoeken. Entree is gratis.