8 februari: Maaltijd met de Voedselbank

17 januari 2016

Voedselbank NijmegenRegelmatig organiseert het Huis van Compassie een gezellige maaltijd. Iedere keer kookt een andere groep mensen en vertelt iets over wie zij zijn en wat zij doen. Maandag 8 februari geeft de Voedselbank Nijmegen een presentatie over haar werk.

In Nijmegen leeft 10% (zo’n 16.000 mensen) onder de armoedegrens. Elke week ontvangen ruim 2000 mensen een voedselpakket, dat zijn zo’n 540 huishoudens die elke week op deze wijze een steuntje in de rug wordt gegeven. De Voedselbank koopt die voedselproducten niet! In Nederland is er namelijk genoeg verspilling.

De maaltijd wordt bereid door de vrijwilligers van Vrouw, Geloof en Samenleving.

De maaltijd kost 6 euro. Door 6 euro te betalen maakt u het ook mogelijk dat iemand met een klein inkomen kan genieten van de maaltijd. Als u geen of een laag inkomen hebt, dan kunt u gratis bij ons eten of door een kleine bijdrage te betalen. Meld dit dan even bij ons.

Maandag 8  februari 18:00 – 20:00
de Haard, Groenestraat 170, Nijmegen

Aanmelding is noodzakelijk via mail: [email protected] o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 en vraagt u dan naar een medewerker van het Huis van Compassie.