Open Mic avond op vrijdag 8 januari

7 december 2015

Open Mic februari 2015We beginnen het nieuwe jaar met een gezellige avond voor iedereen. Op vrijdag 8 januari is er weer een Open Mic en het belooft een bijzondere avond te worden! Vele verschillende mensen hebben al aangekondigd op te zullen treden.

De letterlijke vertaling zegt het al: een avond waar de microfoon open staat. Open staat voor iedereen die dat wil, voor ongeveer 5 minuten. In die tijd kan iedereen laten zien en horen wat zijn of haar talent is. Kunt u zingen, dansen, poëzie voorlezen, goochelen, bespeelt u een instrument, alles kan! Na de pauze is er gelegenheid tot improvisatie en samenspel.

En als u gewoon behoefte heeft aan een leuke gezellige avond, kom dan bij ons langs. Entree is gratis, iedereen is welkom: jong, oud, hoogopgeleid, het leven was uw leerschool, roots in Nederland of daarbuiten, moslim, christen, zonder geloof, het maakt allemaal niet uit. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Wilt u ook  optreden, meld u zich dan aan bij [email protected] of bel 024 – 322 84 80. Aanmelding is niet nodig als u onze avond gewoon wilt bezoeken.