Huis van Compassie en Heumensoord, wie helpt mee?

19 november 2015

heumensoord vluchtelingenHet is goed dat we in Nijmegen kunnen constateren dat zoveel Nijmegenaren op een positieve manier betrokken zijn bij de nieuwe bewoners van Heumensoord. Vanuit het Huis van Compassie proberen we een steentje bij te dragen door de vluchtelingen te verwelkomen bij onze activiteiten.

Zo waren tijdens onze maaltijd vorige week tientallen bewoners van Heumensoord aanwezig. Bij de Open mic avond afgelopen vrijdag was hun aantal nog groter. Verschillende mensen, waaronder kinderen, traden zelf op. De komst van de bewoners naar ons was mogelijk dankzij een aantal vrijwilligers, die de bewoners ophaalden en weer thuis brachten. Wie van u wil zich hiervoor ook beschikbaar stellen? Vele handen maken immers licht werk. U kunt helpen door eens mensen met uw auto te halen en te brengen (een kilometervergoeding is mogelijk).

Ook kunt u helpen door aan ons een tweedehands fiets beschikbaar te stellen voor een van de bewoners (een klein mankement is geen probleem), of door een financiële bijdrage aan ons te geven waarmee we tweedehands fietsen kunnen aanschaffen. Met een fiets kunnen de vluchtelingen immers hun eigen weg gaan!

Wilt u iets bijdragen, neem dan contact op Pieter Poels, [email protected] of 024 – 322 84 80.

Uw bijdrage kunt u overmaken op NL80 TRIO 0391 0294 60 t.n.v. Huis van Compassie in Nijmegen o.v.v. fietsen Heumensoord.