9 november: maaltijd Centrum Ontmoeting in Levensvragen

15 oktober 2015

logo coilRegelmatig organiseert het Huis van Compassie een gezellige maaltijd. Iedere keer kookt een andere groep mensen en vertelt iets over wie zij zijn en wat zij doen. Maandag 9 november wordt gekookt door vrijwilligers van het Centrum Ontmoeting in Levensvragen (COIL).


Het centrum biedt mogelijkheden tot ontmoeting rond levensthema’s en zingeving. Dit doet ze met inzet van vrijwilligers, die onder meer mensen thuis bezoeken voor een (zingeving ondersteunend) gesprek, gespreksgroepen begeleiden en lezingen organiseren.
Op 9 november is er lekker eten, informatie over COIL en muziek!

De maaltijd kost 6 euro: soep, hoofdgerecht, toetje en drankjes. Met dit bedrag maakt u het ook mogelijk dat iemand met een klein inkomen kan genieten van de maaltijd. Als u geen of een laag inkomen hebt, dan kunt u gratis bij ons eten of door een kleine bijdrage te betalen. Meld dit dan even bij ons.

Aanmelding is noodzakelijk via mail: [email protected] o.v.v. uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 024 – 322 84 80 en vraagt u dan naar een medewerker van het Huis van Compassie.