Word vrijwilliger in het Huis van Compassie

21 september 2015

vrijwilligersIn het Huis van Compassie vinden veel activiteiten plaatsen; we organiseren bijvoorbeeld elke maand een Repaircafé en regelmatig zijn er maaltijden, filmavonden en debatten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die werken in het Huis van Compassie. Maar we hebben nog plekken voor andere vrijwilligers.

 

1. Administratie/Receptie:

Voor de maandag (± 4 uur) zoeken we een enthousiaste vrijwilliger voor:

  • Receptie: deur openen voor bezoekers
  • Administratieve ondersteuning waaronder printwerk,typewerk, etc..
  • Keuken bijhouden: koffie zetten, afwas, etc..


2. Technisch Reparateur Repaircafé:

Elke maand (elke 3de vrijdag) houden we een Repaircafé: de plek waar alle Nijmegenaren terecht kunnen voor reparatie van elektrische en elektronische apparaten, kleding, sieraden en fietsen. Bent u zelf handig met elektrische apparaten? U bent welkom om ons team te versterken als u het daarbij leuk vindt om dingen te maken en andere mensen iets te leren.

Heeft u interesse; bekijk eens wat wij doen op onze website. En neem voor een kennismakingsgesprek contact op met Pieter Poels, coördinator Huis van Compassie Nijmegen, Groenestraat 170, 024 – 322 84 80 en [email protected]