Open Mic avond op vrijdag 8 mei

28 april 2015

repair cafe april 2015Op 10 april was weer een bijzondere Open Mic avond. Er waren muziekoptredens van kinderen, er werden prachtige Syrische liederen gezongen, een gedicht van Nijhoff werd voorgedragen, en veel meer. Lees hier een uitgebreid verslag van de avond. Vrijdag 8 mei bent u welkom bij de volgende Open Mic avond in het Huis van Compassie. Het belooft weer een mooie avond te worden.

 

Vele verschillende mensen hebben al aangekondigd op te zullen treden. Open Mic: de letterlijke vertaling zegt het al: een avond waar de microfoon open staat. Open staat voor iedereen die dat wil, voor ongeveer 10 minuten. In die tijd kan iedereen laten zien en horen wat zijn of haar talent is. Kunt u zingen, dansen, poëzie voorlezen, goochelen, bespeelt u een instrument, alles kan!

En als u gewoon behoefte heeft aan een leuke gezellige avond, kom dan bij ons langs. Entree is gratis, iedereen is welkom: jong, oud, hoogopgeleid, het leven was uw leerschool, roots in Nederland of daarbuiten, moslim, christen, zonder geloof, het maakt allemaal niet uit. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur.

Wilt u ook optreden, meld u dan aan bij [email protected] of bel 024-3228480. Aanmelding is niet nodig als u onze avond gewoon wilt bezoeken. Huis van Compassie, de Haard, Groenestraat 170 in Nijmegen.