26 mei: Inspiratielunch met broodpater Gerrit Poels

29 april 2015

broodpater gerrit poelsHoewel Gerrit Poels (geb. 1929) al in 1969 uittrad als priester is hij nog steeds vooral bekend onder de naam Pater Poels. ‘De Broodpater’ brengt – ondanks zijn hoge leeftijd – elke nacht op de fiets brood naar mensen die dat nodig hebben. Paul Oosterhoff gaat 26 mei met hem in gesprek. Over zijn werk en vooral ook zijn drijfveren, in relatie tot compassie.

Na het interview is er gelegenheid om met Gerrit Poels in gesprek te gaan. Tijdens de bijeenkomst kunt u genieten van een door ons bereide uitgebreide lunch. Deze middag duurt van 12.30 tot 14.00 uur.

Poels is onder andere oprichter van ‘Huize Poels’, Sociaal eethuis ‘de Pollepel’ en van ‘Stichting Broodnodig’. Poels helpt ook mensen bij hem thuis. In 2000 wordt hij tweede in de verkiezing van Tilburger van de Eeuw, een initiatief van het Brabants Dagblad. In 2001 roept de KRO hem uit tot Nederlandse held.

Stichting Broodnodig
Rekeningnummer: NL 15 SNSB 0982 3892 13
www.gerritpoels.nl