12 juni: KIJK MAAR filmavond met ‘After Life’

26 april 2015

After Life filmWe laten dit seizoen in het Huis van Compassie vier films zien die er volgens ons toe doen. Films met een hart en een ziel en met diepgang; films die uitnodigen tot uitwisseling van gedachten. Na de films is er daarom ook gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, in een ontspannen sfeer en onder het genot van een drankje. Het nagesprek wordt geleid door Kees Waardenburg.

In de prachtige Japanse film After Life (1998) van de regisseur Hirokazu Koreeda volgen we 12 mensen aan wie die vraag wordt voorgelegd. Via hen krijgen we zicht op de verhouding van hun leven en hun herinnering daaraan. De traagheid van de film met zijn prachtige beelden en markante mensen nodigt uit om tijdens het kijken weg te dwalen naar ons eigen leven”.

Vrijdag 12 juni
Aanvang: 19.45 uur, inloop 19.30 uur
Toegangsprijs: 7 euro (inclusief koffie en drankje), gereduceerd tarief mogelijk
Aanmelding: niet nodig
Nadere informatie: [email protected] of 024 – 322 84 80