Maaltijd in het Huis van Compassie op 23 februari

2 februari 2015

slaapplek snovRegelmatig organiseert het Huis van Compassie een gezellige maaltijd. Iedere keer kookt een andere groep mensen en vertelt iets over wie zij zijn en wat zij doen. Op maandag 23 februari vertelt de Stichting Noodopvang Asielzoekers (SNOV) over haar werk: het bieden van nachtopvang aan dakloze asielzoekers (Bed, Bad en Brood). Gekookt wordt door de mensen van Vrouw, Geloof en Samenleving.

De maaltijd kost 6 euro: hoofdgerecht, toetje en drankjes. Door 6 euro te betalen maakt u het ook mogelijk dat een ander persoon met een klein inkomen kan genieten van de maaltijd. Als u geen of een laag inkomen hebt, dan kunt u gratis bij ons eten of door een kleine bijdrage te betalen.

Maandag 23 februari van 18.00-20.00 uur in de Haard, Groenestraat 170 in Nijmegen. Aanmelden voor de maaltijd is noodzakelijk: [email protected].
Meer info: 024 – 322 84 80.