16 december: maaltijd door stichting Straatmensen

25 november 2014

straatmensenRegelmatig organiseert het Huis van Compassie een gezellige maaltijd. Iedere keer kookt een andere groep mensen en vertelt iets over wie zij zijn en wat zij doen. Dinsdag 16 december wordt de maaltijd verzorgd door Stichting Straatmensen voor Straatmensen.

Zij zorgen voor maaltijden en kleding voor Nijmeegse daklozen. De organisatie kan uw steun goed gebruiken! Zie hiervoor www.straatmensen.nl

De maaltijd kost 6 euro: hoofdgerecht, toetje en drankjes. Door 6 euro te betalen maakt u het ook mogelijk dat een ander persoon met een klein inkomen kan genieten van de maaltijd. Als u geen of een laag inkomen hebt, dan kunt u gratis bij ons eten of door een kleine bijdrage te betalen. Meld dit dan even aan ons.

Dinsdag 16 december van 18.00-20.00 uur in de Haard (Groenestraat 170)
Aanmelden bij: [email protected]
Meer info: 024-3228480