Wees welkom bij de Open Mic avond op 10 oktober

24 augustus 2014

Open Mic 14 februariVrijdag 10 oktober starten we het nieuwe Open Mic seizoen. De letterlijke vertaling zegt het al: een avond waar de microfoon open staat. Open staat voor iedereen die dat wil, voor ongeveer 10 minuten. Laat zien en horen wat jouw talent is. Kun jij zingen, dansen, poëzie voorlezen, goochelen, bespeel je een instrument, alles kan!

En als je gewoon behoefte hebt aan een leuke gezellige avond, kom dan bij ons langs. Entree is gratis, koffie en thee ook. Iedereen is welkom: jong, oud, hoogopgeleid, het leven was je leerschool, roots in Nederland of daarbuiten, moslim, christen, zonder geloof, het maakt allemaal niet uit. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Wil je ook optreden tijdens een Open Mic avond meld je dan aan bij [email protected] of bel met Pieter Poels 024-3228480.