Eerste datum Repair Café: 21 februari

6 januari 2014

Repair cafeDe voorbereidingen voor het Repair Café zijn in volle gang en de eerste datum is vastgesteld. Repair Café is een bestaand concept dat al enige tijd zeer succesvol draait in een paar wijken in Nijmegen. Buurtbewoners kunnen bij ons terecht om elektrische en elektronische apparaten en kleding te repareren.
In het Repair Café gaat u samen met reparatiedeskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee.

De reparatiedeskundigen zijn vrijwilligers uit de buurt. De reparaties zijn gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Het eerste Repair Café middag zal plaatsvinden op vrijdag 21 februari van 14.00 tot 17.00 uur. Door de enthousiaste vrijwilligers die zich aan hebben geboden om te helpen bij het Repair Café is een team samengesteld. Toch kunnen we altijd nog meer mensen gebruiken, vooral op het gebied van kledingherstel/naaiwerk en zijn er nog taken te vervullen als gastvrouw/gastheer.

Bent u geïnteresseerd om mee te helpen met het Repair Café of wilt u misschien gereedschap of materialen sponsoren voor het Repair Café? Neem dan contact met ons op.